Παράδοση & επιστροφές

Πολιτική Αποστολής Προϊόντων

Η παραγγελία σας θα παραδοθεί στη διεύθυνση που υπέβαλε το άτομο που έκανε την παραγγελία. Εάν ένα ή περισσότερα από τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει δεν είναι διαθέσιμα κατά τη στιγμή της παραγγελίας, δεν θα μπορέσουμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας και θα προχωρήσουμε σε πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας. Εάν συμβεί αυτό, θα σας ενημερώσουμε άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι διεθνείς παραγγελίες φέρουν επιπλέον έξοδα αποστολής και πρέπει να πληρούν τους κανονισμούς για την πώληση αυτών των προϊόντων στη συγκεκριμένη χώρα.

Η CannaBoss Global SRL δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη όσον αφορά στις νομικές ιδιαιτερότητες που ισχύουν σε συγκεκριμένες χώρες. Παρακαλούμε ενημερωθείτε προσωπικά σχετικά με το νομικό καθεστώς των προϊόντων κανναβιδιόλης CBD στη χώρα διαμονής σας πριν υποβάλετε μια παραγγελία, καθώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την παράδοση.

Η CannaBoss διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή χρημάτων σε περιπτώσεις προϊόντων που κατασχέθηκαν από τις τελωνειακές αρχές στη χώρα του αγοραστή.

Πολιτική Επιστροφών & Ακύρωση Παραγγελίας

Όλα τα προϊόντα που αγοράσατε από την CannaBoss Global SRL καλύπτονται από τους Κανονισμούς για την Προστασία των Καταναλωτών κατά τις εξ αποστάσεως Συμβάσεις και ως εκ τούτου έχετε στη διάθεσή σας έως και 30 ημέρες, από την ημερομηνία που παραλάβατε την παραγγελία σας, για να τα επιστρέψετε.

Πριν επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας προκειμένου να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας και θα σας αποσταλούν άμεσα οδηγίες για την αποστολή του προϊόντος. Το ηλεκτρονικό δελτίο υπαναχώρησης μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ

Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι σφραγισμένα και αχρησιμοποίητα και να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία.

Το προϊόν παραμένει στην ευθύνη σας μέχρι να φτάσει σε εμάς και συνεπώς συνιστούμε να είναι καλά συσκευασμένο και, για ορισμένες περιπτώσεις, θα συνιστούσαμε επίσης να χρησιμοποιήσετε υπηρεσία tracking. Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

Με την παραλαβή επιστρεφόμενου προϊόντος που πληροί τους όρους που αναφέρονται παραπάνω, θα προχωρήσουμε σε πλήρη επιστροφή του ποσού του κόστους του προϊόντος μείον τα έξοδα αποστολής για την αρχική αποστολή του στον πελάτη.

Εάν έχετε κάνει παραγγελία τις τελευταίες 24 ώρες και θέλετε να την ακυρώσετε, παρακαλούμε στείλτε μας τον αριθμό παραγγελίας σας στο [email protected] πριν την αποστολή της παραγγελίας. Οι παραγγελίες που υποβάλλονται πριν από τις 12 μ.μ. αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες μετά τις 12 μ.μ. αποστέλλονται την επόμενη ημέρα. Αν η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί, παρακαλούμε περιμένετε να παραλάβετε τα προϊόντα σας και στη συνέχεια ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες επιστροφής.

Κατεστραμμένα ή Ελαττωματικά Προϊόντα

Αν το προϊόν επιστρέφεται επειδή είναι κατεστραμμένο ή ελαττωματικό, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν αρχικά τον πελάτη. Μόλις το προϊόν παραληφθεί και επιθεωρηθεί, είτε θα γίνει πλήρης επιστροφή χρημάτων, συμπεριλαμβανομένου του εύλογου κόστους επιστροφής του προϊόντος σε εμάς, είτε θα σας το αντικαταστήσουμε με νέα αποστολή προϊόντος και θα σας επιστραφεί το ποσόν του εύλογου κόστους επιστροφής, ανάλογα με την προτίμησή σας και τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων μας τη συγκεκριμένη περίοδο.

Κορυφαία Ποιότητα

Πιστοποιημένη από εργαστηριακές αναλύσεις

Δικαίωμα Επιστροφής

30 ημέρες Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Δωρεάν Μεταφορικά

Για αποστολές άνω των 50 ευρώ

100% Ασφαλής Πληρωμή

Με Visa / MasterCard

Kαλώς Ήρθες! Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.