Όραμα

Το Όραμα Μας

Διαβάσατε ποτέ Το Μυστικό; Πιστέψατε ποτέ σε κάτι τόσο πολύ που το βλέπατε μπροστά σας; Έχετε όνειρα; Θέλετε να δείτε αλλαγές στον κόσμο, για το καλό των πολλών και όχι της μειοψηφίας; Αν ναι, τότε σίγουρα θα μπορείτε να καταλάβετε και να νιώσετε ποιο είναι το όραμά μας.

 

Με απλά λόγια, θέλουμε να κάνουμε την κάνναβη προσιτή στον κόσμο και πάλι, όπως ήταν πριν το 1930. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιήσουν την κάνναβη προς όφελός τους. Η βιομηχανική κάνναβη (Cannabis Sativa L.), συγκεκριμένα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξει ρούχα, σχοινιά, ξύλα, χαρτιά, καύσιμα και περιέχει πλήθος πρωτεϊνών και βιταμινών. Την ίδια στιγμή, παράγει φυτοκανναβινοειδή που έρευνες δείχνουν ότι μπορούν να καταπολεμήσουν αποτελεσματικά πλήθος ασθενειών με τον πιο φυσικό τρόπο (ενεργοποιώντας, δηλαδή, το ήδη υπάρχον εσωτερικό μας σύστημα που είναι αρμόδιο για την υγεία, τη διάθεση και την ομοιόσταση, το Ενδοκανναβινοειδές Σύστημα). Δεν θέλουμε ωστόσο να μας παρεξηγήσετε, καθώς δεν προωθούμε τη νόμιμη χρήση κάνναβης σε ανθρώπους που δεν την θέλουν ή δεν την χρειάζονται. Απλά θέλουμε η κάνναβη να είναι προσβάσιμη σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη για την θεραπεία τους και που είναι ανοιχτοί να μάθουν πώς μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους.

Μια Νέα Εποχή Για Την Κάνναβη

Το όραμα της CannaBoss είναι να αλλάξουμε το προφίλ της κάνναβης από το επικίνδυνο ναρκωτικό που θεωρείται σήμερα σε ένα άλλο, πιο ταιριαστό προφίλ που θα συνδέεται με τις αληθινές ιδιότητες του φυτού. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει για τα χαρακτηριστικά της κάνναβης και να είναι ενήμερος προτού βιαστεί και την κρίνει με βάση όσα γνωρίζει από παλαιότερες εποχές. Κι αυτό, επειδή υπάρχει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος που πραγματικά τη χρειάζεται!

 

Οραματιζόμαστε ένα μέλλον όπου περισσότερες επιστημονικές μελέτες πάνω στο θέμα θα λάβουν χώρα και θα υποδείξουν νέες χρήσεις του φυτού, καθώς θα αναβαθμίζονται αυτές που ήδη γνωρίζουμε. Εάν επιτέλους δοθεί στην κάνναβη η σωστή προσοχή και με την τεχνολογία που ήδη υπάρχει σήμερα, η εκμετάλλευση αυτού του φυτού μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, πραγματικά ωφέλιμους για την ανθρωπότητα! Επιπλέον, πιστεύουμε ότι η κάνναβη θα αρχίσει να έχει παρουσία σε πάμπολλες βιομηχανίες του κόσμου μέσα σε λίγα χρόνια, κάτι που επίσης ανήκει στους στόχους μας! Κανναβοϊατρεία (dispensaries) θα αρχίσουν να λειτουργούν ως εναλλακτικά φαρμακεία, όλο και περισσότερες εταιρείες πάνω στο αντικείμενο θα εμφανίζονται, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι να επωφελούνται από αυτό το ισχυρό φυτό.

 

Στην CannaBoss, ανεβάζουμε τα επίπεδα γνώσης σχετικά με τις ιδιότητες και τις χρήσεις του φυτού, μεγαλώνουμε μαζί με την αγορά της ιατρικής κάνναβης, και ενδυναμώνουμε την ανθρωπότητα με το να προσφέρουμε πρόσβαση σε φυσικές θεραπείες ενάντια σε μια μεγάλη λίστα ασθενειών. Αυτός είναι ο τελικός μας στόχος και το όραμά μας!

Κορυφαία Ποιότητα

Πιστοποιημένη από εργαστηριακές αναλύσεις

Δικαίωμα Επιστροφής

30 ημέρες Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Δωρεάν Μεταφορικά

Για αποστολές άνω των 50 ευρώ

100% Ασφαλής Πληρωμή

Με Visa / MasterCard

Kαλώς Ήρθες! Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.