Ερωτήσεις για τα προϊόντα

Σχετικά με τα προϊόντα​

Τοποθετήστε 2-3 σταγόνες κάτω από τη γλώσσα, κρατήστε για ένα λεπτό και καταπιείτε. Συνιστάται να ξεκινάτε με χαμηλή δοσολογία και να ανεβάζετε σταδιακά μέχρι να δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν ακόμη δεν βλέπετε αποτελέσματα, προτείνουμε να δοκιμάσετε λάδι μεγαλύτερης περιεκτικότητας σε κανναβιδιόλη CBD, αφού συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα με τα προϊόντα μας ή καλέστε μας.

Για εξωτερική χρήση, αλείψτε την κρέμα τοπικά στο σημείο που θέλετε δύο φορές την ημέρα, πρωί-βράδυ. Για εσωτερική χρήση, προτείνεται η λήψη σε άδειο στομάχι, δύο κουταλάκια κάθε πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα με τα προϊόντα μας.

Το CannaBudz μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξετε τα δικά σας εκχυλίσματα κανναβιδιόλης CBD, ή αλλιώς ως ρόφημα. Και στις δύο περιπτώσεις, η βιομηχανική κάνναβη που βρίσκεται στη συσκευασία πρέπει να αποκαρβοξυλιωθεί. Ο τρόπος αποκαρβοξυλίωσης γίνεται με τη μείξη της κάνναβης με λίπος όπως είναι το βούτυρο ή το λάδι καρύδας. Επίσης, μπορείτε να τη βάλετε στο φούρνο στους 130 βαθμούς Κελσίου, για περίπου 15 λεπτά. Στραγγίξτε το τελικό μείγμα (αν χρησιμοποιήσατε βούτυρο) και χρησιμοποιήστε την στο φαγητό ή στό τσάι σας. Αλλιώς, μπορείτε να ατμίσετε τη βιομηχανική κάνναβη με ένα vaporizer/ατμιστή. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα με τα προϊόντα μας.

Το CannaShish είναι αρωματικό χώρου που δεν προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση. Ανάψτε το και αφήστε το να καίει για να σας προσφέρει το μοναδικό του άρωμα κάνναβης, ανάλογα με το τερπενικό προφίλ που προτιμάτε.

Κορυφαία Ποιότητα

Πιστοποιημένη από εργαστηριακές αναλύσεις

Δικαίωμα Επιστροφής

30 ημέρες Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Δωρεάν Μεταφορικά

Για αποστολές άνω των 50 ευρώ

100% Ασφαλής Πληρωμή

Με Visa / MasterCard

Kαλώς Ήρθες! Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.