Λίγα Λόγια Για Την CannaBoss

Ποιοι Είμαστε

Η CannaBoss Global είναι μία διεθνής εταιρεία προϊόντων κανναβιδιόλης CBD με έδρα την Ρουμανία, με γραφεία και κέντρα διανομών στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο, και με μελλοντικούς στόχους εξάπλωσης σε όλη την Ευρώπη αλλά και τον κόσμο.

 

Εκείνο που μας διαφοροποιεί από άλλες εταιρείες είναι το όραμά μας, καθώς και η δέσμευση και αφοσίωσή μας σε αυτό. Επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας στη δημιουργία και προώθηση ποιοτικού υλικού πληροφόρησης, με στόχο την ενημέρωση του κοινού και την αλλαγή της αρνητικής εικόνας της κάνναβης προς το καλύτερο. Πιστεύουμε πολύ στην κάνναβη λόγω του εύρους της χρησιμότητας και των εφαρμογών της και είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε το ρόλο του πρωτοπόρου στην αγορά αυτή με το να επωμιστούμε ρίσκα τα οποία άλλοι πιθανόν δεν βλέπουν ή δεν αντιλαμβάνονται τη δυναμική.

 

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή μιας και όλα ξεκινούν από κάπου. Η δική μας ιστορία αρχίζει στο Κόλτσεστερ το 2013. Εκεί εμείς, οι ιδρυτές της CannaBoss, δηλαδή ο Ευγένιος και ο Sebastian, συναντηθήκαμε για πρώτη φορά και θέσαμε τις βάσεις για μια μακροχρόνια φιλία. Πανεπιστημιακή ζωή, μεγάλα όνειρα και ατέλειωτες συζητήσεις για τη ζωή, την πολιτική και τη φιλοσοφία αποτελούσαν την ατζέντα μας, χαρακτηριστικό παράδειγμα κλασικού προφίλ σπουδαστή-φιλοσόφου.

CannaBoss Founders
CannaBoss Logo Blue Background

Πρώτα Βήματα

Η συνέχεια της ιστορίας, που γράφεται σήμερα, διαφέρει από αυτήν του Κόλτσεστερ το 2013, αν και σημαντικά κομμάτια από τη φοιτητική ζωή του παρελθόντος, όπως η ικανότητα για μάθηση, παραμένουν αναπόσπαστα μέσα μας. Όταν συναντηθήκαμε ξανά στο Μπέρμιγχαμ το 2017, οι κατευθύνσεις μας ήταν εξ ολοκλήρου διαφορετικές, με τον έναν να κάνει το διδακτορικό του πάνω στο cyber security και τον άλλον να ψάχνει για δουλειά σε δικηγορικό γραφείο. Κατά τη διαμονή μας στην Αγγλία, όμως, ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε και με άλλα projects, όπως το drop-shipping και τα cryptocurrencies, κάτι που φάνηκε χρήσιμο στην μετέπειτα υλοποίηση της νέας μας επιχείρησης. Πήραμε έναν καινούριο δρόμο που ποτέ δεν περιμέναμε, ξαφνικά είχαμε ένα δικό μας όραμα και θέλαμε να το δούμε να υλοποιείται. Συνειδητοποιήσαμε ποιες πραγματικά ήταν οι βαθύτερες επιθυμίες μας, κι αυτό μας ώθησε να πάρουμε αποφάσεις και να τις κάνουμε πράξη.

 

Στη διάρκεια της πρώτης κιόλας χρονιάς, αποκομίσαμε πολλές εμπειρίες από διάφορες εκθέσεις και συναντήσεις με ανθρώπους του χώρου, καθώς και περαιτέρω γνώση και ειδίκευση πάνω στο αντικείμενο, λόγω της καθημερινής έρευνας για την αγορά αλλά και την κάνναβη γενικότερα.

 

Μπορεί να ακούγεται υπερβολή, αλλά η αλήθεια είναι ότι όσα περισσότερα μαθαίναμε για το φυτό και τις κυριολεκτικά απίστευτες ιδιότητές του, τόσο περισσότερο νιώθαμε ότι ανακαλύψαμε το νόημα της ζωής μας! Το πόσο συμβατό και ευεργετικό είναι (με σωστή χρήση) για τον οργανισμό μας, το πώς μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη βιομηχανιών (όπως η κλωστοϋφαντουργία), πώς μπορεί να προσφέρει εναλλακτικούς τρόπους παραγωγής ενέργειας (ως βιοκαύσιμο)… Όλα αυτά μας έπεισαν να χτίσουμε το μέλλον μας, ένα μέλλον φιλικό προς το περιβάλλον και την ανθρωπότητα, επενδύοντας με ενθουσιασμό στο μέλλον της βιομηχανικής κάνναβης.

 

Επιλέξαμε να ξεκινήσουμε από την Ευρώπη και συγκεκριμένα από την Ρουμανία, την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο, χώρες που μελέτες και έρευνες υπέδειξαν ως αγορές με αυξανόμενη ζήτηση. Σε βάθος χρόνου, σχεδιάζουμε να επεκταθούμε ανά τον κόσμο, ιδανικά με αφετηρία την Ευρώπη και με μονάδες (της μορφής εναλλακτικών φαρμακείων) λιανικής πώλησης φαρμακευτικών προϊόντων κάνναβης, αγορά που ακόμη βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης.

 

Η ιστορία είναι πολύ μεγάλη για να χωρέσει σε μια σελίδα. Ήταν, κι εξακολουθεί να είναι, μια πανέμορφη πορεία με βαθιές συνειδητοποιήσεις. Σήμερα, νιώθουμε τυχεροί να ξέρουμε ποιος είναι ο ρόλος μας σε αυτό τον κόσμο. Με λίγα λόγια, η αποστολή μας είναι να διαδώσουμε τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος για την κάνναβη, να προσπαθήσουμε η ζωή όλων να αλλάξει προς το καλύτερο με τη βοήθεια της κάνναβης, να προτείνουμε λύσεις για τις αυτοκαταστροφικές τάσεις που έχει ο άνθρωπος -όπως η απληστία, ο εγωισμός, το άγχος, ο θυμός, αλλά και εναλλακτικές θεραπείες ενάντια σε πλήθος ασθενειών.

 

Μπορεί να αναρωτιέστε, μα πώς μπορεί μια εταιρεία κάνναβης να αλλάξει τον κόσμο; Η σύντομη εκδοχή της απάντησης είναι αυτή: με το να κοινοποιήσουμε τα οφέλη αυτού του μυστηριώδους βοτάνου, τα ξεχασμένα χαρακτηριστικά του, τους ασφαλείς τρόπους χρήσης του. Με ελάχιστη έρευνα μπορείτε κι εσείς να διαπιστώσετε ότι οι παραπάνω φράσεις δεν είναι υπερβολικές, κι ας μοιάζουν.

 

Η κάνναβη έχει τη δυνατότητα να σώσει τον κόσμο, αυτό είναι που πιστεύουμε στην CannaBoss. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα να έρθει και πάλι κοντά  στον φυσικό, ξεχασμένο εαυτό της που είναι γεμάτος χαρά, υγεία, αγάπη. Είμαστε η CannaBoss και δυναμώνουμε την ανθρωπότητα με κάνναβη!

Κορυφαία Ποιότητα

Πιστοποιημένη από εργαστηριακές αναλύσεις

Δικαίωμα Επιστροφής

30 ημέρες Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Δωρεάν Μεταφορικά

Για αποστολές άνω των 50 ευρώ

100% Ασφαλής Πληρωμή

Με Visa / MasterCard

Kαλώς Ήρθες! Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.