kanna-plant

Kanna (Sceletium Tortuosum): Ευφορικές Ιδιότητες (Kanna Οφέλη)

Kanna οφέλη

Η Kanna, επίσης γνωστή ως Sceletium Tortuosum, είναι ένα φυτό που προέρχεται από τη Νότια Αφρική. Έχει καταγραφεί ότι οι αυτοχθόνοι λαοί χρησιμοποιούν τη Κάννα για τις ιδιότητές της στην ανακούφιση του άγχους και τη βελτίωση της διάθεσης για χιλιάδες χρόνια.

Ιστορία της Kanna

Η Κάννα έχει μια πλούσια ιστορία στη φυτική ιατρική. Οι αυτόχθονες πληθυσμοί της Νότιας Αφρικής χρησιμοποιούσαν την Κάννα για αιώνες, ανακαλύπτοντας τα οφέλη της στην ψυχολογική ευεξία.

Πώς καταναλώνεται η Kanna;

Η Κάννα καταναλώνεται με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της μασητικής κατανάλωσης και της παρασκευής τσαγιού, σύντομα έρχονται προϊόντα και σε vape. Η ταχεία απόκριση του οργανισμού καθιστά την Κάννα μια πολύ δημοφιλή επιλογή.

Τα Ενεργά Συστατικά της Kanna

Οι κυρίως ενεργές ουσίες της Κάννας είναι τα μεσεμπρίνη και μεσεμπρενόνη. Αυτά τα αλκαλοειδή ουσία, πιστεύεται, επηρεάζουν θετικά τα επίπεδα σεροτονίνης, βελτιώνοντας τη διάθεση.

Ψυχαγωγική Χρήση και Κίνδυνοι

Παρά τις θετικές επιδράσεις, υπάρχουν πιθανοί κίνδυνοι. Είναι σημαντικό να τηρούνται οι οδηγίες κατανάλωσης και να είναι ενήμεροι για τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Είναι η Κάννα το Καλύτερο Φυσικό Προϊόν Ενίσχυσης της Διάθεσης;

Πολλοί θεωρούν την Κάννα ως ένα από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα ενίσχυσης της διάθεσης. Η συνδυασμένη ισχύς των μεσεμπρίνη και μεσεμπρενόνης της δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσει τη διάθεση φυσικά, να ανεβάσει τα φυσικά επίπεδα σεροτονίνης που υπάρχουν στον εγκέφαλο και να καταπολεμήσει αποτελεσματικά την κατάθλιψη.

Συμπεράσματα και οφέλη 

”Υποστηρίζω σθεναρά ότι αυτό το συμπλήρωμα χρησιμοποιείται ως εναλλακτική λύση σε άλλα φάρμακα. Οι άνθρωποι είναι πιθανό να βιώσουν παρόμοια αποτελέσματα ευφορίας χωρίς δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία τους”
— MONIKA WASSERMANN, MD

Η Κάννα παρουσιάζει θετικά αποτελέσματα στη βελτίωση της διάθεσης και της ψυχολογικής ευεξίας.

Πάντα ακολουθείτε τις συστάσεις χρήσης και συμβουλευτείτε με επαγγελματία υγείας για ασφαλείς επιλογές.

Προειδοποιήσεις

Η Kanna είναι φυσικό ασφαλές βότανο και έχουν παρατηρηθεί λίγες παρενέργειες, σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο και δυσφορία/ανησυχία καθώς και ταχυπαλμία, σε κάποιους χρήστες ενδέχεται να προκαλέσει ναυτία. Απαγορεύεται η χρήση κατά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό καθώς και σε παιδιά κάτω των 18 ετών. 
Συνίσταται πάντα ο χρήστης να ξεκινάει με μικρή ποσότητα για να δει πως αντιδράει και να ανεβάζει σταδιακά την δόση του. Μην υποτιμάτε την ισχύ του – διαφέρει από άτομο σε άτομο. Απαγορεύεται να συνδυαστεί με άλλα αντικαταθλιπτικά φάρμακα.
Είναι νόμιμο στην Ελλάδα και στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες.
Το Sceletium tortuosum (Kanna) είναι ένας εκλεκτικός αναστολέας επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRI). Δεν πρέπει να συνδυάζεται με άλλους αναστολείς SSRI (Seroxat, Prozac) ή Mono Oxidase (MAO-I), όπως το Syria Rue (Peganum harmala), το Banisteriopsis Caapi, το Passionflower (Passiflora incarnata), το Yohimbe και ορισμένα αντικαταθλιπτικά.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κορυφαία Ποιότητα

Πιστοποιημένη από εργαστηριακές αναλύσεις

Δικαίωμα Επιστροφής

30 ημέρες Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Δωρεάν Μεταφορικά

Για αποστολές άνω των 50 ευρώ

100% Ασφαλής Πληρωμή

Με Visa / MasterCard

Kαλώς Ήρθες! Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.