cannabis φυτο

Τι πιστεύουμε στην CannaBoss για την Κάνναβη

Ειλικρινά; Το θέμα της κάνναβης μας απασχολεί όλους και θα έπρεπε όλοι να γνωρίζουμε και να ενδιαφερόμαστε για αυτό το ζήτημα. Ο λόγος; Επειδή έχουμε στην κυριολεξία κάνναβη μέσα μας, θα μπορούσαμε να πούμε κατά κάποιον τρόπο πως η κάνναβη ζει μέσα στο σώμα μας. Είναι κάτι που μας αφορά όλους!

Πριν εμβαθύνω στο θέμα περισσότερο, αφήστε με να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα πρώτα. Το παρόν κείμενο δεν αποτελεί επιστημονικό άρθρο ή κάτι αντίστοιχο. Το έγγραφο αυτό δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να διατίθεται δωρεάν στην ιστοσελίδα μας για να δείξει στον κόσμο τι πραγματικά πιστεύουμε στην CannaBoss για το θέμα της κάνναβης. Αν ψάχνετε να διαβάσετε ένα τυπικό και ενημερωτικό άρθρο για τις χιλιάδες μελέτες που έχουν γίνει στο θέμα, καλύτερα να μη διαβάσετε αυτό εδώ – μιας και σε αυτό θα βρείτε τις προσωπικές μας απόψεις γραμμένες με την αυθεντική μας φωνή, σαν να σας μιλάμε πρόσωπο με πρόσωπο όπως θα έκανε ένας φίλος.

Ας μπούμε στο θέμα ξεκινώντας με κάποιες προφανείς ερωτήσεις. Κάποιες από αυτές είναι οι εξής:

Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η κάνναβη σου κάνει κακό; Γιατί είναι παράνομη η χρήση της; Γιατί οι κυβερνήσεις τιμωρούν ανθρώπους που τη χρησιμοποιούν; Γιατί μόνο κακά πράγματα ακούγονται για την κάνναβη; Πώς είναι δυνατόν ένα τέτοιο φυτό να είναι καλό όταν η πλειοψηφία συμφωνεί πως είναι βλαβερό;

Η απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις είναι πολύ απλή. Ο λόγος είναι ο εξής: επειδή 100 χρόνια πριν, όταν η πληροφορία δεν ταξίδευε με την ταχύτητα του φωτός, όταν οι άνθρωποι είχαν τόσο μικρή βεβαιότητα για τα ερωτήματά τους περί του τι είναι ο κόσμος, τι συμβαίνει γύρω μου κ.ο.κ., όταν η μάζα δεν ήταν σε καμία περίπτωση στην πολυτελή θέση να ενημερώνεται από μόνη της για το τι συμβαίνει στον κόσμο ή για ένα οποιοδήποτε θέμα τόσο εύκολα όσο σήμερα, ένας πληροφοριακός πόλεμος κατά της κάνναβης ξεκίνησε. Άρα, σε έναν τέτοιο κόσμο, οτιδήποτε έγραφε η εφημερίδα έπρεπε να είναι αλήθεια!

Δε θα μπορούσε ούτε να αντιληφθεί κανείς τότε ότι το κράτος ίσως να εξαπατά ανά καιρούς το λαό του λόγω μεγαλύτερων οικονομικών και ξένων συμφερόντων. Σήμερα έχουμε προχωρήσει αρκετά περισσότερο από τον πολίτη του 20ου αιώνα ώστε να αντιλαμβανόμαστε ότι τα αίτια αρκετών γεωπολιτικών γεγονότων έχουν να κάνουν με οικονομικά συμφέροντα. Επίσης, σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να ερευνήσουμε το οποιοδήποτε θέμα που μας απασχολεί και να καταλήγουμε σε δικά μας, αυθεντικά συμπεράσματα βάσει έρευνας, ανεξάρτητα ενδεχομένως από το τι γράφει η τηλεόραση ή οι εφημερίδες για το θέμα. Δεν είναι πια κρίσιμο για την επιβίωσή μας το να συμφωνούμε με τις καθιερωμένες πηγές πληροφόρησης, μιας και δεν είναι οι μόνες επιλογές στις οποίες μπορούμε να ανατρέξουμε για να πληροφορηθούμε και να νιώσουμε βέβαιοι για το σε τι κόσμο ανήκουμε. Σήμερα έχουμε τους εαυτούς μας! Έτσι, με αυτόν τον τρόπο κατορθώνουμε να έχουμε αληθινές γνώσεις για το το οτιδήποτε, με το να νοιαστούμε οι ίδιοι γι’ αυτό. Στα χρόνια εκείνα που ο πληροφοριακός πόλεμος ξεκίνησε κατά της κάνναβης, γύρω στο 1930, ο κόσμος χειραγωγούνταν πολύ πιο εύκολα. Αυτό ακριβώς έγινε με την κάνναβη, χειραγωγήθηκε ο κόσμος στο να πιστεύει ότι κάνναβη ισοδυναμεί με κάτι που θα ονομάζαμε σήμερα ηρωίνη, και ότι μόνο αυτό πρόσφερε, κάτι που δε θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια, ειλικρινά! Οπότε αφήστε εμένα τώρα να υποδείξω μια προφανή ερώτηση που θα πρέπει να γίνει σε όσους έχουν αρνητική ή επιφυλακτική στάση έναντι της κάνναβης.

Έχουν ερευνήσει άραγε αυτοί οι άνθρωποι το τι συμβαίνει στ’ αλήθεια με την κάνναβη; Βασίσανε τη γνώμη τους πάνω σε επιβεβαιωμένα γεγονότα, φανερωμένα από επιστημονικές μελέτες ή τη βασίσανε πάνω στην κοινή γνώμη που επικρατεί για το φυτό;

Σίγουρα το δεύτερο, επειδή αν ερευνούσαν θα ήξεραν. Είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους, υπενθυμίζω! Αφήστε με εδώ να δώσω άλλον έναν λόγο για τον οποίο μας αφορά όλους -αν ο προηγούμενος δεν σας έπεισε. Εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, μελέτες δείχνουν πως η κάνναβη μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο! Πιστεύω πως οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν χάσει κάποιον κοντινό τους από καρκίνο, όπως και εγώ ένα κοντινό μου πρόσωπο. Δίνω καλές πιθανότητες στο πώς το όλο νέο κίνημα της κανναβιδιόλης CBD καθώς και το γενικότερο κύμα αποποινικοποίησης της κάνναβης σχετίζεται αρκετά με το γεγονός ότι μπορεί να βοηθήσει στον καρκίνο (και όχι μόνο), μια ασθένεια που για χρόνια οι επιστήμονες προσπαθούσαν να βρουν τη θεραπεία αναποτελεσματικά! Στην πραγματικότητα, αν ερευνούσατε το θέμα αυτό μόνοι σας για λίγο στο διαδίκτυο και αν βλέπατε όλες τις ιατρικές υποθέσεις περί κάνναβης και όλες τις μελέτες γύρω από αυτήν, θα λιποθυμούσατε! Αν είστε και λίγο ευαίσθητος, θα λιποθυμούσατε δυο φορές!

Όπως προανέφερα, το κείμενο αυτό δεν το γράφω με σκοπό να αναρτήσω τι έχουν δείξει οι χιλιάδες έρευνες πάνω στο θέμα, αν ενδιαφέρεστε πραγματικά ή αν έχετε κάποιο κοντινό πρόσωπο που υποφέρει, ψάξτε το από μόνοι σας γιατί αξίζει τον κόπο!

Ο σκοπός αυτού του κειμένου, λοιπόν, είναι να γνωστοποιήσει στον κόσμο την άποψή μας σαν εταιρεία για το συγκεκριμένο θέμα, βασισμένη στις πολλές έρευνες που έχουμε μελετήσει και υπάρχουν στο διαδίκτυο, καθώς και στη δική μας εμπειρία με τα κανναβινοειδή. Ως τώρα, σας έχω αναφέρει με πολύ λίγα λόγια τι πιστεύουμε για το φυτό κάτω από ένα συγκεκριμένο εννοιολογικό πλαίσιο.

Τώρα, αφήστε με να εμβαθύνω  περισσότερο πάνω στο θέμα. Προτού κάνω αυτό όμως, θα σας πω πολύ σύντομα τι είναι αυτό το φυτό, για να μπορέσετε αργότερα να συνδέσετε τις απόψεις μας με τις ιδιότητές του.

Η κάνναβη είναι το όνομα για την οικογένεια των φυτών cannabaceae και αποτελείται από περίπου 170 διαφορετικά είδη φυτών. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται η Ινδική Κάνναβη, η βιομηχανική και άλλα είδη. Ενδιαφέρον δεν είναι; Όμως αυτό είναι μόνο η αρχή, το πραγματικά ενδιαφέρον κομμάτι της κάνναβης είναι οι χρήσεις της καθώς και ο τρόπος με τον οποίο συνδέεται με το σώμα μας.

Η βιομηχανική ή αλλιώς ήμερη κάνναβη για παράδειγμα (Cannabis Sativa L.) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξει υλικά όπως το ξύλο, το χαρτί, βιοκαύσιμα σαν το πετρέλαιο, σχοινιά, ρούχα, ακόμη και μπετό. Όχι μόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί η κάνναβη για όλα τα παραπάνω, αλλά είναι και πιο αποτελεσματική και φιλική προς το περιβάλλον από τα μέσα που διαθέτουμε σήμερα (παράδειγμα, για την παραγωγή χαρτιού κόβουμε δέντρα που κάνουν δεκάδες χρόνια να μεγαλώσουν). Πέρα από αυτό, το φυτό της κάνναβης περιέχει πληθώρα από βιταμίνες όπως ωμέγα 3 και ωμέγα 6, μέταλλα, πρωτεΐνες, λιπαρά οξέα, καθώς και άλλες τόσες ουσίες που είναι καλές και θρεπτικές για το σώμα μας και την ευεξία μας. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα φυτά στη φύση που έχουν όλα αυτά τα καλά συστατικά για τον άνθρωπο και η κάνναβη δεν είναι το μοναδικό. Πόσα φυτά γνωρίζετε όμως, που ενώ έχουν όλα αυτά τα συστατικά που χρειάζεται ο άνθρωπος ταυτόχρονα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στη βιομηχανία με έναν τρόπο τόσο αποτελεσματικό, φυσικό και καλό για το περιβάλλον καθώς και φτηνό και καθόλου χρονοβόρο; (χρειάζονται περίπου 3 μήνες για να την καλλιεργήσεις). Αν έπρεπε να μαντέψω, θα έλεγα κανένα! Και ακόμη και αν δεν είχε όλες αυτές τις βιομηχανικές ιδιότητες το φυτό της κάνναβης, ο αριθμός των χημικών στοιχείων που περιέχονται σε αυτή είναι τόσο μεγάλος σε αριθμό (πάνω από 400) που δεν μπορεί να συγκριθεί με κάποιο άλλο από τα φυτά που υπάρχουν στη φύση. Έχει ειπωθεί μάλιστα, πως η κάνναβη είναι σα μια βιβλιοθήκη χημικών συστατικών που δε μπορούν να βρεθούν από άλλη πηγή στη φύση όλα μαζί ταυτόχρονα. Και αυτές δεν είναι όλες οι χρήσεις της! Αν δεν έχετε πειστεί ακόμη για το πόσο απίστευτο είναι το φυτό αυτό, τότε δεν ξέρω τι σημαίνει απίστευτο για σας.

Μπορώ ήδη να διαισθανθώ τις φωνές μέσα στα κεφάλια κάποιων αναγνωστών που θα σκέφτονται: ‘Δε μπορεί να είναι αλήθεια! Παπάτζες μας λέει. Γιατί αλλιώς θα το ήξερα και εγώ, γιατί δεν τα έχω ακούσει όλα αυτά ποτέ; Τι ξέρει αυτός ο τύπος που μόλις πριν λίγο χρησιμοποίησε τη λέξη ‘παπάτζες’ παραπάνω από τους γιατρούς και τους νομοθέτες και δικαστές;’

Όπως είπα και πριν, τεράστια οικονομικά συμφέροντα από πολλές πλευρές σκοτώσανε το τι σημαίνει πραγματικά αυτό το φυτό για τον άνθρωπο. Πετρελαιοβιομηχανίες, μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες και η λίστα συνεχίζεται. Μάλιστα, μπορεί να εκπλαγείτε αν βρείτε στο διαδίκτυο το πόσο πολύ επένδυσαν οι κυβερνήσεις στο να διαφημίσουν τη κάνναβη σαν ένα ανθυγιεινό και κακό ναρκωτικό, κάτι που ξαναλέω, δε θα μπορούσε να ήταν πιο μακριά από την πραγματική αλήθεια. Συγκεκριμένα, η τότε κυβέρνηση των ΗΠΑ επιδοτούσε έρευνες που θα έδειχναν μόνο αρνητικά αποτελέσματα για την κάνναβη ενώ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ οποιαδήποτε έρευνα έδειχνε ότι το φυτό μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα. Έτσι, πολλοί πονηροί ερευνητές κατάφεραν με δόλια μέσα να ‘αποδείξουν’ πως η κάνναβη κάνει κακό στον άνθρωπο με το να εξετάζουν τους ασθενείς τους υπό τις κατάλληλες συνθήκες που θα έδειχναν τέτοια αποτελέσματα, για να πάρουν τα χρήματα από τις επιδοτήσεις! Η απληστία μπορεί να δημιουργήσει απερίγραπτες πράξεις.

Απαγόρευσαν μέχρι και τη βιομηχανική κάνναβη μάλιστα, που δεν έχει καμία ψυχοδραστική ιδιότητα στο χρήστη μιας και έχει πολύ χαμηλά ποσοστά τετραϋδροκανναβινόλης -η οποία ευθύνεται για αυτές τις ιδιότητες. Και αυτό το γεγονός αποτελεί ένα μικρό παράδειγμα από τα πολλά που υπάρχουν, που δείχνει πως τα οικονομικά συμφέροντα ήταν η πηγή των αποφάσεων αυτών και όχι το γενικότερο καλό των ανθρώπων. Με απλά λόγια, η κάνναβη δεν έγινε παράνομη ποτέ επειδή κάνει κακό στον άνθρωπο, αλλά επειδή έκανε κακό στις τσέπες κάποιων ανθρώπων. Στη πραγματικότητα, η ποινικοποίηση της κάνναβης αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας!

Ας μου επιτρέψετε παρ’ όλα αυτά να συνεχίσω με το πώς συνδέεται η κάνναβη με το σώμα μας, μιας και αυτό είναι πιο σημαντικό θέμα από το πώς έχει αδικηθεί αυτό το φυτό από ανθρώπινα λάθη παλαιότερων εποχών. Ας δούμε.

Αυτό που ανακάλυψαν οι επιστήμονες γύρω στο 1990 είναι ε κ π λ η κ τ ι κ ό! Το σώμα μας, περιέχει εκατομμύρια υποδοχείς κάνναβης που είναι υπεύθυνοι για πολλές δράσεις που συμβαίνουν καθημερινά στο σώμα μας χωρίς να το παρατηρούμε ή να το γνωρίζουμε. Η αποστολή τους εμπεριέχει πολλές μικρές αλλά σημαντικές διεργασίες. Είναι υπεύθυνοι, για παράδειγμα, για τη θερμοκρασία του σώματός μας, την ομοιόστασή μας, ελέγχουν τα σήματα που πηγαίνουν στον εγκέφαλό μας, καθορίζουν την όρεξή μας, τη διάθεσή μας, τα επίπεδα ενέργειας και ύπνου, καθώς και άλλα πολλά. Ο πρώτος υποδοχέας που ανακαλύφθηκε ήταν ο CB1 το 1988. Το όνομα που δόθηκε σε αυτό το σύστημα υποδοχέων είναι Ενδοκανναβινοειδές Σύστημα.

Από εκείνη την εποχή έως σήμερα έχουν διεξαχθεί γύρω στις 20.000 μελέτες πάνω στο ενδοκανναβινοειδές σύστημα. Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο που βρήκαν είναι ότι τα χημικά συστατικά που βρίσκονται στα φυτά της κάνναβης, ή αλλιώς φυτοκανναβινοειδή (τα πιο διάσημα είναι η κανναβιδιόλη CBD και η τετραϋδροκανναβινόλη THC), είχαν την ίδια σχεδόν μοριακή σύσταση με τους νευρώνες-νευροδιαβιβαστές ή αλλιώς αγωνιστές που παράγει το σώμα μας και συνδέονται με τους υποδοχείς που ευθύνονται για όλα τα παραπάνω που ανέφερα. Οι νευρώνες αυτοί είναι τα ενδοκανναβινοειδή. Με πιο απλά λόγια, όταν εισέρχονται στο σώμα μας τα φυτοκανναβινοειδή, πάνε και κολλάνε σε αυτούς στους υποδοχείς και ενεργοποιούν τη δράση του Ενδοκανναβινοειδούς συστήματος σε ανώτερα επίπεδα. Είναι σαν το φυτό της κάνναβης να αντέγραψε τις χημικές συστάσεις του ανθρώπου που είναι υπεύθυνες για τις πιο σημαντικές ανθρώπινες λειτουργίες. Γι’ αυτό το λόγο, αυτό το εσωτερικό σύστημα που έχουμε μέσα μας, το οποίο είναι από τα πιο σημαντικά αν όχι το πιο σημαντικό λειτουργικό σύστημα που έχουμε, ονομάστηκε Ενδοκανναβινοειδές, επειδή έχει τη δυνατότητα να δρα ως σύστημα υποδοχής των κανναβινοειδών. Με ακόμη πιο απλά λόγια, είναι σαν η κάνναβη να φτιάχτηκε για να επικοινωνεί με το σώμα μας, για να το θεραπεύει και να το ενισχύει!

Σε αυτό το σημείο, αφού ανέφερα το τι είναι η κάνναβη και ποιες είναι οι χρήσεις και οι ιδιότητές της, είμαι έτοιμος να περάσω στο κυρίως θέμα, που είναι τι πιστεύουμε στην CannaBoss για αυτό το μυστηριώδες, ανθρώπινο φυτό. Για όσους με κατακρίνουν μέσα τους, πιστεύοντας πως είμαι ‘χίπης’ ή ‘μαστούρης’ ή ακόμη και εγκληματίας επειδή υποστηρίζω την κάνναβη, λυπάμαι που πρέπει να τους ενημερώσω πως αυτό συμβαίνει λόγω της ανεπάρκειας των γνώσεών τους πάνω στο θέμα. Ειλικρινά συγγνώμη αν γίνομαι αγενής, αλλά αν πιστεύετε ότι εγώ ο Ευγένιος Βακαρτσιούκ μαζί με τον συνέταιρό μου και αληθινό φίλο Sebastian Vasile (οι ιδρυτές της CannaBoss Global) είμαστε μαστούρηδες ή χίπηδες επειδή υποστηρίζουμε ένα φυτό που έχει πραγματικά τη δυνατότητα να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο, είστε απαίσια ενημερωμένος για το τι συμβαίνει με την κάνναβη!

Οπότε τι πιστεύουμε στ’ αλήθεια για την κάνναβη; Πιστεύουμε ότι θα αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο, τόσο απλά! Αυτή η δήλωση βασίζεται σε πάρα πολλά επιχειρήματα. Πρώτα απ’ όλα, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις ασθένειές μας θα αλλάξει ριζικά μέσα στα επόμενα χρόνια εξαιτίας της. Οι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν πως δεν χρειάζονται χάπια για τις θεραπείες τους, που ενώ λύνουν ένα πρόβλημα ενδεχομένως να δημιουργούν δύο. Επίσης θα συνειδητοποιήσουν πως η φύση μάς έχει προσφέρει όσα χρειαζόμαστε για την επιβίωσή μας και πως αυτός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματά μας, φυσικά. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο πιστεύουμε πως ο κόσμος θα γίνει καλύτερος με την κάνναβη είναι η βιομηχανία. Όχι άλλο πλαστικό, χρησιμοποιήστε βιομηχανική κάνναβη αντί αυτού! Όχι άλλες κοπές δασών για ξύλο ή χαρτί, με αποτέλεσμα να χάνουμε πολύτιμη χλωρίδα που κάνει χρόνια να ξαναφυτρώσει, χρησιμοποιήστε κάνναβη για όνομα του Θεού! Ακόμη πιο σημαντικό, όχι άλλο πετρέλαιο! Όχι άλλος πόλεμος για το πετρέλαιο επειδή είναι σπάνιο, για όσο θα υπάρχει γη θα υπάρχει κάνναβη!

Κάντε κάτι καλό για το περιβάλλον και για την κοινωνία, εσείς που ήδη έχετε κάνει κάποια βήματα και διαβάζετε το παρόν έγγραφο, και ερευνήστε το θέμα της κάνναβης περισσότερο, αλλάξτε τη στάση σας απέναντι σε αυτή και βοηθήστε και άλλους να την αλλάξουν και εκείνοι. Ίσως να γνωρίζετε κάποιον που την έχει ανάγκη, ενημερώστε τον! Γίνετε μια θετική αλλαγή! Υπενθυμίζω για τους ξεροκέφαλους πως δεν αναφερόμαστε σε ναρκωτικές ουσίες αλλά σε ένα φυτό που έχει τις ίδιες χημικές συστάσεις όπως και ο άνθρωπος και που έχει παρεξηγηθεί στο έπακρο, ενώ στην πραγματικότητα μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτό χωρίς να κάνουμε κακό στον εαυτό μας ή στο περιβάλλον.

Και για όσους αντιτίθενται στην κάνναβη λόγω των ψυχοδραστικών της ιδιοτήτων έχω να πω ότι μόνο η Cannabis Indica που έχει μεγάλες ποσότητες THC είναι ψυχοδραστική, η κανναβιδιόλη CBD από την Cannabis Sativa L. δεν είναι! Και οι δύο ποικιλίες όμως ονομάζονται κάνναβη. Γνωρίζουμε πως η τετραϋδροκανναβινόλη THC δεν είναι για όλους και δεν υπάρχει λόγος να επικεντρωνόμαστε μόνο σε αυτήν, τη στιγμή που υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες με την κάνναβη.

Αν όμως διαλέξουμε να επικεντρωθούμε και σε αυτό το κομμάτι έστω για λίγο, πρέπει να ειπωθεί το πόσο εξοργιστικά γελοίο είναι ότι τσιγάρα, αλκοόλ, συνταγογραφημένα φάρμακα και διάφορες άλλες ουσίες αυτών των ειδών είναι απολύτως νόμιμα, καθώς και κοινωνικώς αποδεκτό να χρησιμοποιούνται ακόμη και σε πολύ μεγάλες δοσολογίες, ενώ το λεγόμενο ‘χόρτο’ (Cannabis Indica) είναι παράνομο και κατακριτέο. Είναι εξοργιστικά γελοίο και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος περιγραφής.

Κανένας θάνατος δεν έχει σημειωθεί ποτέ από τη χρήση ψυχοτροπικής κάνναβης! Καυγάδες δεν ξεσπάνε σε νυχτερινά κέντρα ή μπαρ εξαιτίας της, οι εμετοί δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο με την κάνναβη, ούτε και επείγοντα περιστατικά για πλύσεις στομάχου ή αυτοκινητιστικά δυστυχήματα, καθώς και ούτε σωματική εξάρτηση δεν έχει αποκαλυφθεί από τη χρήση κάνναβης από τις μελέτες που έχουν ερευνήσει το συγκεκριμένο θέμα. Αυτό που σημειώνεται μετά τη χρήση της ψυχοτροπικής κάνναβης για χαλαρωτικούς σκοπούς, είναι χαρά σαν εκείνη του παιδιού, χαμόγελα και τραγούδι, καθώς και η φυσική απόλαυση του οτιδήποτε κάνεις, με έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο. Αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ, δεν μπορείτε να κρίνετε με βάση το τι υποτίθεται πως ισχύει για τις επιδράσεις της, γιατί υπενθυμίζω το πόσο έχει καταπολεμηθεί η εικόνα της για πολλά χρόνια. Πέρα από το τις χαλαρωτικές και ‘παιχνιδιάρικες’ ιδιότητες της τετραϋδροκανναβινόλης, όμως, υπάρχουν και οι θεραπευτικές επίσης -καθώς έχει χρησιμοποιηθεί και χρησιμοποιείται αποτελεσματικά για πολλές ασθένειες όπως ο καρκίνος, το γλαύκωμα, το σύνδρομο tourette και άλλες πολλές.

Συγκεκριμένα η τετραϋδροκανναβινόλη THC, είναι ακόμα πιο μυστηριώδης και περισσότερη έρευνα χρειάζεται για καταληκτικά συμπεράσματα όσον αφορά τις ψυχοδραστικές επιδράσεις της, όμως όταν τη συγκρίνουμε με το τι κυκλοφορεί ελεύθερα στην αγορά φαίνεται απλά παράλογο να είναι αυτή παράνομη ενώ άλλες ουσίες όχι.

Πλέον, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να αλλάξουν τα πράγματα για την κάνναβη σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι άνθρωποι που ξεπέρασαν τα ταμπού τους και την αντιμετώπισαν για αυτό που είναι, ήδη επωφελούνται από αυτή και όλο και περισσότερα προϊόντα κυκλοφορούν ελεύθερα στην αγορά -όπως τα προϊόντα κανναβιδιόλης CBD. Αυτό είναι μόνο η αρχή και πιστεύουμε πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα αρχίσουν να εκμεταλλεύονται τις χρήσεις της για το καλό τους, κι έτσι μια ουσιαστική αλλαγή μπορεί να αρχίσει να συμβαίνει για την ανθρωπότητα. Για όλους αυτούς τους λόγους που κάνουν την κάνναβη ένα τόσο ιδιαίτερο φυτό, αποφασίσαμε να ονομάσουμε την εταιρεία μας ‘CannaBoss’, μιας και η κάνναβη είναι ο ‘βασιλιάς’ όλων των φυτών -κι αυτό θα αρχίσει να είναι όλο και πιο ορατό σε όλο και περισσότερους ανθρώπους με το πέρασμα του χρόνου.

 

Ευγένιος Βακαρτσιούκ

Γενικός Διευθυντής και βασικός μέτοχος της CannaBoss Global SRL, μιας εταιρείας που έχει βάλει ως στόχο να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο, χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά μέσα.

Κορυφαία Ποιότητα

Πιστοποιημένη από εργαστηριακές αναλύσεις

Δικαίωμα Επιστροφής

30 ημέρες Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Δωρεάν Μεταφορικά

Για αποστολές άνω των 50 ευρώ

100% Ασφαλής Πληρωμή

Με Visa / MasterCard

Kαλώς Ήρθες! Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.